Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Zeewolde 3894 BK

Thuis in Zeewolde - Patrijs

3894 BK Zeewolde

Omschrijving

Deze grootse 8x 2^1 kap woningen type “Patrijs” zijn gesitueerd in Parkkwartier Zuid en liggen aan de Swalmdal en Biesbosch.

In de groene wijk Park Kwartier Zuid worden 8 ruime twee onder één kap met een garage/berging gerealiseerd. De woningen zijn gelegen nabij een waterpartij of groenstrook. De woningen kenmerken zich door het grote woonoppervlakte van maar liefst 164m² en de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 375.000,- tot € 389.900,- Gebruiksoppervlakte 164 m² Inhoud 685 m³ Perceeloppervlakte 222 m² t/m 273 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Deze grootse 8x 2^1 kap woningen type “Patrijs” zijn gesitueerd in Parkkwartier Zuid en liggen aan de Swalmdal en Biesbosch.

In de groene wijk Park Kwartier Zuid worden 8 ruime twee onder één kap met een garage/berging gerealiseerd. De woningen zijn gelegen nabij een waterpartij of groenstrook. De woningen kenmerken zich door het grote woonoppervlakte van maar liefst 164m² en de gunstige zuid/west tuinligging. De begane grond heeft een binnen afmeting van 6.40m x 10.60m. Standaard zijn er 3 slaapkamers en is er een mogelijkheid voor extra slaapkamers op de 2e verdieping en uiteraard ontbreekt de garage niet.

De indeling van de woning:
Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, toiletruimte met een wandcloset, straatgerichte woonkamer en een open (woon)keuken aan de achterzijde met een deur naar de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer standaard een inloopkast heeft, badkamer met een wandcloset, wastafel en douchehoek.

2e Verdieping:
Open ruimte met mogelijkheid voor extra slaapkamers, opstelplek voor de wasmachine.

Uiteraard wordt er gebouwd conform de meest recente bouwnormen. Voor u als toekomstige bewoner betekent dit een volledig geïsoleerde woning, HR dubbel glas, draai-/kiepramen en geïsoleerde ankerloze spouwmuren.

Bijzonderheden:
* Zeer ruime woningen, 164m² woonoppervlak
* Woning wordt aangesloten op de stadsverwarming.
* Woningborg-garantie van toepassing.
* Woning is exclusief een keuken.
* Buitenkozijnen , -ramen en - deuren van hardhout.
* Keuze vrijheid straat- of tuin gericht wonen.

Opties:
* Uitbouw begane grond (achterzijde ) 1.20m.
* Openslaande tuindeuren (achterzijde).
* Indeling 2e verdieping + extra draai-/kiepraam.
* Twee dakramen op de 2e verdieping (afm. 0.94m x 1.40m)
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 375.000,- - € 389.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 164 m² Inhoud 685 m³ Perceeloppervlakte 222 m² t/m 273 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3894 BK Zeewolde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.