Mijn favorieten

Onze medewerkers

HAANEN & FERNEIJ MAKELAARDIJ

Herma Haanen
Herma Haanen
Eigenaar
Mijn naam is Herma Haanen en ik ben al jarenlang als makelaar werkzaam in Zeewolde.
Op 1 januari 1995 ben ik begonnen bij een groot makelaarskantoor in de regio als assistent-makelaar. Na hier ruim 5 jaar werkervaring te hebben opgedaan, heb ik in 2000 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt. In eerste instantie volledig toegespitst op taxaties en aankopen in heel Flevoland, maar na 5 jaar begon het toch weer te kriebelen. Ik miste het contact met de klanten, vandaar dat ik eind 2005 ben begonnen met mijn eigen makelaarskantoor. Sinds 2013 ben ik samen met Paul van Ferneij verder gegaan zodat we met de hypotheken- en verzekeringentak erbij, een mooi totaalpakket aan onze klanten kunnen aanbieden.

Ik kijk er naar uit u in de toekomst te ontmoeten!
Paul van Ferneij
Paul van Ferneij
Eigenaar
Mijn naam is Paul van Ferneij.

In 2013 zijn Herma en ik samen gaan werken. Onze woningportefeuilles zijn samengevoegd en door deze samenwerking hebben wij onze dienstverlening verder kunnen uitbreiden.
Mijn aandachtsgebied ligt met name op nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen. In combinatie met onze makelaarsexpertise, kunnen wij u daardoor full service dienstverlening bieden met al uw vragen rondom wonen. Kom vrijblijvend eens langs om u te laten informeren.
Erna Mensink
Erna Mensink
Commercieel medewerker/ARMT
Wonen en werken in het mooie Zeewolde! Al ruim 20 jaar werk ik hier in de makelaardij en ben geregistreerd in het ARMT als assistent-makelaar. Mijn functie is commercieel-/administratief medewerkster binnendienst en ben multifunctioneel inzetbaar. De makelaardij is erg leuk, afwisselend en vaak ook hectisch. Met veel plezier ga ik dan ook elke dag naar mijn werk. Elke verkoop van een (nieuwbouw)woning is toch weer anders en een uitdaging om samen succesvol te verkopen. Daar worden wij blij van!
Naast mijn fulltime baan doe ik ook vrijwilligerswerk voor een stichting. Verder hou ik van gezelligheid, leuke dingen doen en ben ik gek op reizen. Mijn levensmotto is "Carpe Diem" oftewel "Pluk de dag" !
Sietske Jonk
Sietske Jonk
Commercieel medewerker
Mijn naam is Sietske Jonk en ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij Haanen & Ferneij in de functie van commercieel medewerker en makelaar in opleiding. Ik ondersteun Herma en Paul bij hun werkzaamheden als makelaar in Zeewolde en ik help Erna met alle voorkomende werkzaamheden op kantoor.
Daarnaast mag ik mij bezighouden met de externe communicatie van het kantoor. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik een ontzettend leuke en gevarieerde baan heb met gezellige collega's binnen een zeer professioneel team. Ik zie u graag eens bij ons op kantoor!