Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bosruiterweg 25 199 in Zeewolde 3897 LV

Bosruiterweg 25 199

3897 LV Zeewolde
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Omschrijving

Bosruiterweg 25-199 te Zeewolde.

Noot van de eigenaar:
Te midden van de bossen ervaren wij een oase van rust en ruimte, een plek om te ontspannen en te genieten van al het moois wat Flevoland biedt.

Circa 4 kilometer van Zeewolde ligt heerlijk rustig gelegen in de bossen van Zeewolde het recreatiepark ’t Horsterwold. Op een van de mooiste plekjes van het park...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte 175 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bosruiterweg 25-199 te Zeewolde.

Noot van de eigenaar:
Te midden van de bossen ervaren wij een oase van rust en ruimte, een plek om te ontspannen en te genieten van al het moois wat Flevoland biedt.

Circa 4 kilometer van Zeewolde ligt heerlijk rustig gelegen in de bossen van Zeewolde het recreatiepark ’t Horsterwold. Op een van de mooiste plekjes van het park omringd door een waterpartij ligt deze traditioneel gebouwde vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tuin biedt veel privacy en door de grootte heeft u de hele dag zon en schaduw in de tuin, zodat u altijd het gevoel heeft dat u op vakantie bent. De totale kaveloppervlakte bedraagt maar liefst 994 m2 eigen grond. Tevens bevinden zich op het park een zwembad, jeu de boules baan en twee tennisbanen.

Begane grond:
Ruime hal met vide en trap naar de eerste verdieping, toiletruimte met hangend toilet en urinoir. De tuingerichte woonkamer heeft een gashaard en raampartijen tot op de grond met uitzicht op de royale tuin gelegen aan een binnenwatertje. Open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, heteluchtoven, vaatwasser, gaskookplaat, 1,5 spoelbak, combimagnetron, afzuigkap en een natuurstenen aanrechtblad. Ruime hoek voor eettafel met openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van een massieve houten vloer m.u.v. de slaapkamer en de bijkeuken. Deur naar bijkeuken met aansluiting voor wasmachine/droger, uitstortgootsteen, cv-ketel Intergas (2020) bergkast en deur naar tuin. Via de hal bereikt u ook de ruime slaapkamer met kastenwand en aansluitend de badkamer met douchecabine, dubbele wastafel in wandmeubel, toilet en designradiator. De meterkast is alleen van buitenaf bereikbaar aan de zijkant van de woning.

1e Verdieping:
Overloop met bergkast, drie slaapkamers waarvan twee royale kamers. Tweede badkamer is volledig betegeld en voorzien van douchecabine, wastafel, ligbad, designradiator en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer..

* Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Klik op “download de brochure” voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kunt vinden.
* Heerlijke rustige ligging en toch nabij een dorpskern.
* Servicekosten park circa € 142,-- per maand.
* Erfpachtcanon voor de wegen op het park circa € 300,-- per jaar (fiscaal aftrekbaar).
* Hek aan de voorzijde dat de kavel volledig afsluit.
* Ruimte voor zeker 4 auto’s op eigen terrein

Aanvaarding in overleg
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 400.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.285,71 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in woonwijk en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 994 m² Inhoud 613 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 18 m² Indeling Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie Energie Energieklasse B Energie einddatum 04-12-2030 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2020, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 283 m² (10.6 m bij 26.7 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Carport en geen garage Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 4 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Zeewolde Sectie A Perceelnummer 4980 Oppervlakte 994 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bosruiterweg 25 199, 3897 LV Zeewolde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring