Mijn favorieten

Verkoop uw woning met Haanen & Ferneij in Zeewolde

Het verkopen van een woning is een spannende en emotionele aangelegenheid, want...

 

u wilt dat het huis snel verkocht wordt. Ook al is er voldoende tijd om uw woning te verkopen, u zult er iedere dag mee bezig zijn.
de onderhandeling, verkoop en de onvermijdelijke afwikkeling van de documenten dienen correct uitgevoerd te worden, zodat u later niet met allerlei juridische problemen wordt geconfronteerd.


Objectieve prijsbepaling
Het is van belang een objectieve prijsbepaling van uw woning te laten maken. De medewerkers van Haanen & Ferneij Makelaardij weten uit ervaring dat veel verkopers zo enthousiast zijn over de eigen woning dat er minder wordt gelet op de eventuele nadelen die een potentiële koper wel ziet. Vandaar dat het altijd goed is om een deskundige naar uw woning te laten kijken om zodoende een reële prijs te bepalen.

Haanen & Ferneij­ Makelaardij gaat verder dan alleen het bepalen van de reële marktwaarde van uw woning en het plaatsen van uw woning op Funda. Wij geven u adviezen om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken en verzorgen ­de algehele presentatie van uw woning via diverse kanalen: van etalagepresentaties tot Facebook, van open dagen tot een eigen website voor de woning!


Hoe gaan wij te werk?
Elke woning en elke situatie is uniek en vandaar dat de verkoop van elk huis een andere strategie vergt.
Dat is ook de reden dat Haanen & Ferneij geen standaardtarief voor de verkoop van een woning hanteert, maar een passend voorstel doet bij elke nieuwe situatie.

Om toch iets meer concreet te worden en tekst en uitleg hierover te geven, hebben wij hieronder even op een rij gezet op welke manieren wij een courtage berekenen.
 

Optie 1:   EEN VAST PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS

Deze variant is het bekende courtagepercentage over de verkoopprijs zoals dat regulier gebruikt wordt binnen de makelaardij.
We spreken een vast percentage over de verkoopprijs af. Dus hoe hoger de verkoopprijs, hoe hoger de courtage! Een extra stimulans voor ons als makelaar om de hoogste verkoopprijs te realiseren en voor u als koper duidelijk wat u gaat betalen aan het einde van het proces.
De verschillen in courtage bij een stijging of daling van de verkoopprijs is hierdoor relatief klein.
 

Optie 2:   EEN VARIABEL PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS

Deze courtage-variant bestaat uit twee delen: een vast en lager courtagebedrag in combinatie met een staffel voor een hoger bedongen verkoopprijs. Hoe hoger de verkoopprijs, des te gunstiger voor u én voor ons. Een win-win situatie!
Valt het verkoopresultaat tegen, dan valt de courtage ook duidelijk lager uit.
In onze optiek is dit de variant waarbij de toegevoegde waarde van ons als makelaar het meest duidelijk tot uiting komt in de courtage

Elk huis en elke opdrachtgever is anders. Heeft u toch een voorkeur voor een andere aanpak?
We maken graag met u een afspraak over het maatwerk-tarief dat bij úw situatie past.


Naast de courtage betaald u eenmalig € 595,-- (incl. btw) opstartkosten voor:
* aanmelding voor Funda (www.funda.nl) en onze eigen website www.henfmakelaardij.nl
* professionele foto reportage
* digitaal klantendossier, u kunt inloggen via onze eigen site
* 2D en 3D plattegronden in kleur (deze worden ook op Funda geplaatst)
* 1x plaatsing advertentie Zeewolde Aktueel
* gratis deelname Open Huis
* een unieke eigen website van uw woning

Wilt u hierover meer weten of overweegt u uw woning te verkopen, dan bied Haanen & Ferneij Makelaardij u de mogelijkheid gratis en vrijblijvend de waarde van uw woning te laten bepalen.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.
­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring