Mijn favorieten

Verkoop uw woning met Haanen en Ferneij in Zeewolde

Het verkopen van een woning is een spannende en emotionele aangelegenheid, want;

U wilt de beste prijs voor uw woning

U wilt dat het huis snel verkocht wordt. Ook al is er voldoende tijd om uw woning te verkopen, u zult er iedere dag mee bezig zijn.
De onderhandeling, verkoop en de onvermijdelijke afwikkeling van de documenten dienen correct uitgevoerd te worden, zodat u later niet met allerlei juridische problemen wordt geconfronteerd.


Het is van belang een objectieve prijsbepaling van uw woning te laten maken door Haanen & Ferneij Makelaardij. Uit ervaring weten we dat veel verkopers zo enthousiast zijn over de eigen woning dat er niet wordt gelet op de eventuele nadelen die een potentiële koper wel ziet.

Haanen & Ferneij­ Makelaardij gaat verder dan alleen het bepalen van de reële marktwaarde van uw woning en het plaatsen van uw woning op internet. Wij geven u adviezen om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken en verzorgen ­de algehele presentatie van uw woning. Dit zijn allemaal onderdelen van de dienstverlening.


Wat zijn onze tarieven?

Omdat de verkoop van elk huis een andere strategie vergt, heeft Haanen & Ferneij geen standaardtarief voor de verkoop van een woning. Wel kunnen we u ons gedachtegoed kenbaar maken.
 

Optie 1:   EEN VARIABEL PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS

Bij deze succes-gerichte variant wordt het resultaat van de onderhandeling evenredig beloond en komt duidelijk tot uiting in de hoogte van de courtage. Hoe hoger de verkoopprijs, des te gunstiger voor u én voor ons. Een win-win situatie. Valt het verkoopresultaat tegen, dan valt de courtage ook duidelijk lager uit. In onze optiek is dit de variant waarbij de toegevoegde waarde van de makelaar het duidelijkst tot uiting komt in de courtage. Wij lichten deze variant uiteraard graag nader aan u toe.
 

Optie 2:   EEN VAST PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS
 

Ook bij deze variant is de courtage hoger als er een hogere verkoopprijs wordt behaald. Het is echter een vrij vlakke variant, waarbij de hoogte van de courtage niet veel afwijkt indien de verkoopprijs een paar duizend euro verschilt. Voor degene die van te voren zo nauwkeurig mogelijk de uiteindelijke kosten in kaart wil brengen, zonder mogelijke uitschieters naar onder of naar boven, is dit de ideale variant.

Elk huis en elke opdrachtgever is anders. Heeft u toch een voorkeur voor een andere aanpak? Geen punt. We maken graag met u een maatwerk afspraak over het tarief dat bij úw situatie past.

Naast de courtage betaald u eenmalig € 495,-- incl. btw opstartkosten voor:
* aanmelding voor Funda (www.funda.nl) en onze eigen website www.henfmakelaardij.nl
* professionele foto reportage
* digitaal klantendossier, u kunt inloggen via onze eigen site
* 2D en 3D plattegronden in kleur (deze worden ook op Funda geplaatst)
* 1x plaatsing advertentie Zeewolde Aktueel
* gratis deelname Open Huis

* BIJ INTREKKING BENT U VERDER GEEN KOSTEN VERSCHULDIGD
 

Wilt u hierover meer weten of overweegt u uw woning te verkopen dan biedt Haanen & Ferneij Makelaardij u de mogelijkheid GRATIS en vrijblijvend de waarde van uw woning te laten bepalen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.
­