Mijn favorieten

Verzekeringen

Haanen & Ferneij het adres voor particuliere en zakelijke verzekeringen

­

Waarom Haanen & Ferneij?

Verzekeren draait om vertrouwen. Vertrouwen dat je eerlijk wordt geadviseerd. De rol van Haanen & Ferneij gaat verder dan alleen verzekeren. Door onze brede expertise kunnen wij u met raad en daad bijstaan of u in contact brengen met ons netwerk in Zeewolde. Op deze manier ontstaan langdurige klantrelaties­ gebaseerd op wederzijds vertrouwen, openheid en partnership. Uiteindelijk bent u de ambassadeur van ons bedrijf.

Omdat we volkomen onafhankelijk zijn van iedere verzekeringsmaatschappij, kunnen wij u als klant centraal stellen. We hoeven namelijk niet zo nodig de verzekeringen van één maatschappij te adviseren. Nee, uit de maatschappijen waarmee we zaken doen, selecteren we voor u de geschikte verzekeringen. Verzekeringen met goede voorwaarden en een verrassend scherpe prijs. En zo geven we dagelijks inhoud aan het begrip onafhankelijkheid.

Maar er zijn meer voordelen om bij ons verzekerd te zijn. U heeft een vaste contactpersoon. Wij kennen u persoonlijk en weten hoe uw situatie is. Dat is prettig, of u nu als particulier of als bedrijf bij ons verzekerd bent. Uitgangspunt bij ons kantoor is dan ook een langdurige relatie met onze klanten.

Onze adviseurs zijn vakbekwaam, maar dat spreekt voor zich. We zijn dagelijks in touw om onze vakkennis aan te scherpen. Dat is ook nodig, want alleen vakbekwame adviseurs zijn in staat uw belangen optimaal te behartigen.

Graag praten wij u in een persoonlijk gesprek bij over onze verzekeringsoplossingen!
 

Hypotheek en werkloos- of arbeidsongeschiktheid

Waar heb ik recht op?

Als je buiten je schuld je baan kwijt raakt heb je recht op WW, de wettelijke uitkering bij werkloosheid. Afhankelijk van je arbeidsverleden duurt die uitkering tussen de 3 en de 38 maanden en bedraagt vanaf de derde maand 70% van je laatste inkomen. Dat inkomen is overigens gemaximaliseerd op ongeveer 51.000 euro. Een woonlastenverzekering geeft een aanvulling op die 70%.
Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid is er het eerste jaar vaak recht op een uitkering van 100% van het laatstverdiende salaris (wederom gemaximaliseerd tot 51.000 euro), daarna wordt dat percentage lager (70 tot 75%). De uitkering wordt dan tevens medeafhankelijk van het inkomen dat je verdient naast de uitkering.
 

Woonlastenverzekering
Met een woonlastenverzekering kun je je verzekeren tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Deze zijn met name bedoeld voor huizenbezitters in loondienst, maar vaak ook wel geschikt voor huurders. Hiermee kan je je maandelijkse vaste woonlasten verzekeren in geval van langdurige ziekte, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, denk daarbij bijvoorbeeld aan hypotheekrente en aflossing en soms zelfs energielasten. Zelfstandigen kiezen vaak voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarmee kan je het wegvallen van een inkomen (deels) verzekeren. De premies bij deze verzekering zijn over het algemeen hoger. Verzekeren tegen werkloosheid is overigens niet mogelijk voor iemand met een eigen bedrijf.
 

­Niet elke verzekering is hetzelfde
Producten die verzekeraars aanbieden kunnen op een aantal punten van elkaar verschillen. Belangrijk omdat deze de hoogte van de premie bepalen maar ook de voorwaarden van een eventuele uitkering.­ Denk bijvoorbeeld aan wachtperiode (wanneer begint de verzekering uit te keren?), duur van de uitkering en arbeidscriterium (wat ziet de verzekeraar als vervangende arbeid: is dat vergelijkbaar met je huidige baan?).

Ingewikkeld onderwerp
Inmiddels zal het je duidelijk zijn geworden waarom meer mensen zich verzekeren tegen dit soort gebeurtenissen maar ook dat het gaat om een ingewikkeld onderwerp waar niet iedereen kaas van heeft gegeten. Raadzaam dus om hiervoor advies te zoeken. Wij adviseren je graag om jouw specifieke situatie in kaart brengen en daarbij, naast wensen en het financiële plaatje, ook rekening te houden met eventuele aanvullende verzekeringen via je werkgever en toekomstige ontwikkelingen.
 

Waarom verzekeren bij Haanen & Ferneij?

  • We zijn volledig onafhankelijk. Zo kunnen we alle verzekeringen eerlijk vergelijken, en vinden we de beste verzekering voor u.
  • Eén loket voor al uw vragen.
  • Duidelijke communicatie met vaste contactpersonen.
  • Snelle schadeafhandeling


Tot 10% korting met het Particulier ZekerheidsPakket

Speciaal voor de particulier heeft Haanen & Ferneij het Particulier WoonPakket ontwikkeld. Een verzekeringspakket dat uitstekende voorwaarden combineert met een aantrekkelijke premie. Alle verzekeringen in één pakket, dat is gemakkelijk en overzichtelijk. Uiteraard adviseren wij ook zakelijke schadeverzekeringen.

­

Beloning

Voor schadeverzekeringen worden wij beloond op basis van provisie. Met andere woorden wij worden betaald door verzekeringsmaatschappijen (m.u.v. inkomensverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen).

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring