Mijn favorieten

Verzekeringen

Haanen & Ferneij het adres voor particuliere en zakelijke verzekeringen

­

Waarom Haanen & Ferneij?

Verzekeren draait om vertrouwen. Vertrouwen dat je eerlijk wordt geadviseerd. De rol van Haanen & Ferneij gaat verder dan alleen verzekeren. Door onze brede expertise kunnen wij u met raad en daad bijstaan of u in contact brengen met ons netwerk in Zeewolde. Op deze manier ontstaan langdurige klantrelaties­ gebaseerd op wederzijds vertrouwen, openheid en partnership. Uiteindelijk bent u de ambassadeur van ons bedrijf.

Omdat we volkomen onafhankelijk zijn van iedere verzekeringsmaatschappij, kunnen wij u als klant centraal stellen. We hoeven namelijk niet zo nodig de verzekeringen van één maatschappij te adviseren. Nee, uit de maatschappijen waarmee we zaken doen, selecteren we voor u de geschikte verzekeringen. Verzekeringen met goede voorwaarden en een verrassend scherpe prijs. En zo geven we dagelijks inhoud aan het begrip onafhankelijkheid.

Maar er zijn meer voordelen om bij ons verzekerd te zijn. U heeft een vaste contactpersoon. Wij kennen u persoonlijk en weten hoe uw situatie is. Dat is prettig, of u nu als particulier of als bedrijf bij ons verzekerd bent. Uitgangspunt bij ons kantoor is dan ook een langdurige relatie met onze klanten.

Onze adviseurs zijn vakbekwaam, maar dat spreekt voor zich. We zijn dagelijks in touw om onze vakkennis aan te scherpen. Dat is ook nodig, want alleen vakbekwame adviseurs zijn in staat uw belangen optimaal te behartigen.

Graag praten wij u in een persoonlijk gesprek bij over onze verzekeringsoplossingen!

­

Waarom verzekeren bij Haanen & Ferneij?

  • We zijn volledig onafhankelijk. Zo kunnen we alle verzekeringen eerlijk vergelijken, en vinden we de beste verzekering voor u.
  • Eén loket voor al uw vragen.
  • Duidelijke communicatie met vaste contactpersonen.
  • Snelle schadeafhandeling

­

Tot 10% korting met het Particulier ZekerheidsPakket

Speciaal voor de particulier heeft Haanen & Ferneij het Particulier WoonPakket ontwikkeld. Een verzekeringspakket dat uitstekende voorwaarden combineert met een aantrekkelijke premie. Alle verzekeringen in één pakket, dat is gemakkelijk en overzichtelijk. Uiteraard adviseren wij ook zakelijke schadeverzekeringen.

­

Beloning

Voor schadeverzekeringen worden wij beloond op basis van provisie. Met andere woorden wij worden betaald door verzekeringsmaatschappijen (m.u.v. inkomensverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheidverzekeringen).

­

­

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring