Mijn favorieten

Aankoop

Als je een huis wilt kopen komt er veel op je af.
Je hebt een keuze gemaakt en wilt graag een bepaald huis gaan bekijken. Je krijgt dan allereerst te maken met de makelaar van de verkoper. Deze verkoopmakelaar behartigt het belang van de verkoper, en dus niet in eerste instantie dat van u als koper.
Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Om sterk te staan in de onderhandeling is het daarom altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen.

Wij zijn je graag van dienst bij de aankoop van je woning.
Voordat we voor je aan de slag kunnen gaan, bespreken we eerst graag wat je wensen zijn. We komen bij je langs of we spreken elkaar bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek hoor je van ons wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning en welke zaken je eventueel zelf kunt regelen, want wat je zelf doet, hoef je niet te betalen!
Kortom; je ontvangt van ons een advies op maat want iedereen en elk huis is anders en uniek!
En dat gesprek? Dat is natuurlijk gratis!

Hieronder vindt je een opsomming van een aantal vragen die veel gesteld worden als het gaat om de diensten die wij kunnen aanbieden als het gaat om de aankoop van uw woning:

Ik wil dat de makelaar meegaat bij de bezichtiging en mij aangeeft wat het huis waard is:
  • Aankoopbezichtiging + schriftelijke waardeverklaring.
  • Taxatierapport.
  • NWWI taxatierapport.
Ik wil weten wat ik koop, dus ik wil een bouwkundig advies. Ik wil ook dat de de makelaar mij helpt bij de onderhandelingen:
  • Prijsonderhandeling en waardebepaling zitten in het aankoop pakket. Ook kunnen wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren om meer zekerheid te geven over de staat van de aan te kopen woning. We spreken een vast bedrag af voor de begeleiding en hebben daarnaast een flexibele component over het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs.
Ik wil dat de makelaar de administratieve afhandeling verzorgt:
  • Volledige afhandeling van de aankoop (koopakte, eindinspectie, notaris e.d.).
Ik wil eigenlijk zelf kiezen uit de bezichtiging, de onderhandeling en de administratieve afhandeling:
  • Stel je eigen pakket samen. U betaalt als u gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening.
Ik wil eigenlijk alles, maar pas betalen als ik mijn nieuwe huis koop:
  • Je betaalt een vast bedrag voor de volledige aankoopbegeleiding. Je betaalt als er een koopovereenkomst tot stand komt. Is er een koopovereenkomst, maar bedenk je je tijdens de bedenktijd of roep je een ontbindende voorwaarde in, dan betaal je alleen voor de begeleiding bij de bezichtiging en de administratieve afhandeling.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring